Miska Suhonen

Miska Suhonen

LKV, LVV, Yrittäjä

Oma Koti LKV tiimi

Tutustu tiimiimme ja varaa maksuton arviokäynti!

Myynti

Portrait of Anni Sillanpää

Anni Sillanpää

Asuntomyyjä

Jokainen koti ja asiakas on ainutlaatuinen, ja siksi onkin etuoikeus päästä välittämään juuri sinun kotisi! Onnistunut asunnon myynti vaatii taitoa ja alan parhaat työkalut - ota siis rohkeasti yhteyttä, kun kaipaat periksiantamatonta ja ahkeraa alan asiantuntijaa!

kaisaarinen.fi
Portrait of Kai Saarinen

Kai Saarinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM

Aktiivinen ja innostunut ote välitystyöhön saavat aikaan tuloksia. Hoidan niin huoneisto- kuin kiinteistökaupat ammattitaidolla maaliin. Pitkä kokemus välitysuralta yhdistettynä vankkaan koulutustaustaan ja rahoitusalan asiantuntemukseen takaavat onnistuneet asuntokaupat ja tyytyväiset asiakkaat.

Portrait of Timo Ruotsalainen

Timo Ruotsalainen

Myyntijohtaja LKV, LVV

Olen ollut vuodesta 2008 kiinteistövälitysalalla. Myynnin ja ihmistuntemuksen syvästi tuntevana olen myyjän edustajana peräänantamaton, sinnikäs mutta myös kohtelias ja empatiakykyinen. Olen urallani aina menestynyt kuuntelutaidoillani ja kyvylläni asettua toisen asemaan. Kotiasi myisin kuin omaani. Eiköhän laiteta toimeksi?

Portrait of Miska Suhonen

Miska Suhonen

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Vastaava hoitaja

Olen kerännyt kokemusta laajalta sektorilta myynnin alalta. Työskentelen asiakaslähtöisesti ja halu tarjota mahdollisimman yksilöityä palvelua asiakkaillemme on toiminut lähtökohtana Oma Koti LKV yrityksen perustamiselle.

Talous ja hallinto

Rasmus Peltola

Hallinto

Rekry

Oletko kiinnostunut työskentelemään Oma Koti LKV:ssä? Lähetä avoin hakemus kohdasta "Talous ja Hallinto" löytyviin yhteystietoihin.